Все було суперово, за вийнятком кількох мінусів:
1. Явний прорахунок з гардеробом. Нестача вішалок і як наслідок неможливість тим, хто прийшов пізніше, кудись подіти на зберігання верхній одяг. Відчув це на власній шкурі, але особисто мені ще повезло, що були знайомі на машинах і я залишив курточки там, а от тим, хто був без машин, довелося робити як в кращих традицій сільських клюбів: сумки, куртки, шуби в кучу і танці в колі навколо цих сумок і верхнього одягу :))
2. Недостатня кількість обслуговуючого персоналу на барі. Хлопці явно не встигали і для того, щоб взяти якусь випивку, особливо в першій половині вечірки, потрібно було вистояти в черзі до 15-20 хв.
3. Дурна звичка чи то може рагулізм наших людей викидувати пусту тару з-під напоїв просто вниз собі під ноги, хоча по залу було розставлено багато точок зі смітниками. Таке враження, що дехто просто не помічав смітника біля себе, а цілеспрямовано гадив прямо на підлогу. Кому гірше зробили?? Тільки собі, потім же ж танцювати гірше, пляшки під ногами заважають, причому ще півбіди, коли це паперові одноразові стаканчики з-під стопок горілки чи пластикові пляшечки з-під кока-коли. А коли це скляна пляшка з-під пива і в тебе під ногами купа битого скла? Зате тішить, що вже люди трошки цивілізувалися і тепер хоч ті скляні пляшки під ноги кидають, а не так, як колись - запускають вверх в повітря, і вони потім приземляються на голову комусь з натовпу і розбивають її в кров :)))
-------------------
Стосовно кількості людей, то я так розумію, що це ще не всі квитки були продані, але можливо це і на краще, бо якби було ще більше людей, то там справді би вже не було чим дихати і могли би просто задавити когось в натовпі. А так було якраз в сам раз...
-------------------
Але Blank&Jones направду виступили просто неймовірно. Вони грали настільки якісну музику і настільки класно заряджали позитивною енергетикою зал, що залишається лише перед ними зняти шапку і висловити величезний ріспект :)) Відразу видно Діджеїв світового рівня і те, що вони недарма мають такий високий рейтинг в цілому світі...
|