Назад   Форум > Вечірки > Проведені вечірки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.12.2009, 05:21   #1
Mark Stanton
Junior Member

Дописів: 1
Типово 12.12.09 Blank&Jones(ВЦ Лэмберг) ваші враження від івенту+трохи глуму та запитання

Пишем...=)
Mark Stanton зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2009, 07:09   #2
Micky
Administrator

Дописів: 0
Надіслати повідомлення для Micky на ICQ
Типово

явний плюс що в організації подібних заходів
явний плюс в кілості людей
Micky зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2009, 09:09   #3
Don_Korleone
Guest

Дописів: n/a
Типово

Все було суперово, за вийнятком кількох мінусів:
1. Явний прорахунок з гардеробом. Нестача вішалок і як наслідок неможливість тим, хто прийшов пізніше, кудись подіти на зберігання верхній одяг. Відчув це на власній шкурі, але особисто мені ще повезло, що були знайомі на машинах і я залишив курточки там, а от тим, хто був без машин, довелося робити як в кращих традицій сільських клюбів: сумки, куртки, шуби в кучу і танці в колі навколо цих сумок і верхнього одягу :))
2. Недостатня кількість обслуговуючого персоналу на барі. Хлопці явно не встигали і для того, щоб взяти якусь випивку, особливо в першій половині вечірки, потрібно було вистояти в черзі до 15-20 хв.
3. Дурна звичка чи то може рагулізм наших людей викидувати пусту тару з-під напоїв просто вниз собі під ноги, хоча по залу було розставлено багато точок зі смітниками. Таке враження, що дехто просто не помічав смітника біля себе, а цілеспрямовано гадив прямо на підлогу. Кому гірше зробили?? Тільки собі, потім же ж танцювати гірше, пляшки під ногами заважають, причому ще півбіди, коли це паперові одноразові стаканчики з-під стопок горілки чи пластикові пляшечки з-під кока-коли. А коли це скляна пляшка з-під пива і в тебе під ногами купа битого скла? Зате тішить, що вже люди трошки цивілізувалися і тепер хоч ті скляні пляшки під ноги кидають, а не так, як колись - запускають вверх в повітря, і вони потім приземляються на голову комусь з натовпу і розбивають її в кров :)))
-------------------
Стосовно кількості людей, то я так розумію, що це ще не всі квитки були продані, але можливо це і на краще, бо якби було ще більше людей, то там справді би вже не було чим дихати і могли би просто задавити когось в натовпі. А так було якраз в сам раз...
-------------------
Але Blank&Jones направду виступили просто неймовірно. Вони грали настільки якісну музику і настільки класно заряджали позитивною енергетикою зал, що залишається лише перед ними зняти шапку і висловити величезний ріспект :)) Відразу видно Діджеїв світового рівня і те, що вони недарма мають такий високий рейтинг в цілому світі...
  Відповісти з цитуванням
Старий 15.12.2009, 11:33   #4
NataliTali
Junior Member

Звідки Ви: Ukraine,Lviv
Надіслати повідомлення для NataliTali на ICQ
Типово

оу да погоджуюсь:)
все було просто зашибісь,тієї ночі я побувала на небесах:)))
всі Dj у своєму стилі були неперевершині:)

дякую оргам за такий чудовий івент,цей івент був такий бомбезний шо навіть не хочиться згадувати мінусів.
і чекаємо наступних таких івентів.
NataliTali зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.12.2009, 13:02   #5
Milena1983
Junior Member

Типово Конкурс "Я на виступі "Blank&Jones 2009" @ Lemberg"

Поділись найкращими моментами відпочинку на виступі "Blank&Jones 2009" та отримай можливість виграти річну передплату на DJam!

1. Додай в колективну галерею портала TopDJ (http://photo.topdj.ua/me-at-kiss-lviv2009/) «Я на Blank&Jones2009» до трьох фото, на яких є ти або твої друзі.
2. Користувачі порталу зможуть оцінювати всі фото, віддаючи за них свої голоси.
3. Автор, чиє фото отримає максимальну кількість балів, виграє головний приз – річну передплату на журнал DJам.
4. Голосування проводиться до 23.12.2009 включно.
5. Результати голосування ви побачите в тій галереї 24.12.2009.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg коллективная галерея.jpg (66,7 КБ, 2 переглядів)
Milena1983 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати на дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

vB-коди Вимк.
Усмішки Вимк.
[IMG] код Вимк.